31 iulie, 2012

VINERI 03 AUGUST, cântăm în BUCUREŞTI


Rezervări la tel.             0769.42.72.43
V-aşteptăm, prieteni!

17 iulie, 2012

Iubirea ...

Învăluit în necunoaştere
orbit de tot ce-i străin
raţiunii,
m-am trezit secerat
de iubire…

Iubirea…
cea mai amuzantă glumă
spusă vreodată
singurătăţii…





Comandă volumul de versuri "Portretul unui gând" cu plata ramburs la primirea coletului prin poştă, trimiţând un e-mail la ovidiu@ovidiuscridon.ro
Preţul cărţiii, 25 RONI (include toate taxele poştale)

08 iulie, 2012

Voi cinta la Festivalul International Folkever din SIRET si CERNAUTI (Ukraina)


  • 13-14 iulie, ora 18:00 - SIRET
  • 15 iulie, ora 15:00 - Palatul Tineretul Bucovinei CERNAUTI (Ukraina)

...

Sunt obişnuit să descriu pe larg proiecte de marketing, analize de publicitate media, rapoarte şi planuri de vânzări despre care-aş putea vorbi fără să mă repet câteva zile bune, însă dacă mă-ntorc la omul Ovidiu Scridon în încercarea de-al descrie, simt un discomfort. Pe de-o parte pentru că în timp am descoperit fascinaţia celor care-i lasă pe alţii să vorbească despre ei, iar pe de alta, gândindu-mă că uneori, totuşi, modestia ţine de mediocritate, nu ştiu care parte din viaţa mea mă caracterizează cel mai bine.
Cu siguranţă prima tentaţie ar fi să spun ceva despre "românul din America", pentru că e cea mai spectaculoasa călătorie care simt că m-a schimbat profund, însă povestea am aşternut-o în ceea ce-o să apară sub numele de "Cum am descoperit America", şi nu vreau să dezvălui nimic din această carte. Mă gândesc uneori la alte momente din viaţa mea, cum ar fi studenţia, atunci când credeam cu toată convingerea că drumul meu o va lua prin muzică ori prin poezie, însă şi partea aceasta e undeva departe şi-n urma ei, nenumarate amintiri: tabere, festivale, concerte, baluri studenţeşti, cenacluri, concursuri, premii, un album de muzică folk, "Intr-o zi...", un volum de versuri, "Portretul unui gând", etc, etc, etc.
Despre origini chiar nu-mi vine să vorbesc acum pentru că nu-mi plac patetismele însă recunosc că mi-e dor deseori de liniştea din Ardeal, de colegii de liceu din Cluj, de anii petrecuţi în Regie şi-n Agronomie, de petrecerile date prin căminele de fete, ... şi-atât! ... în rest fac ceea ce-am făcut întotdeauna: ... mă străduiesc să mă bucur de fiecare clipă.