09 mai, 2008

Concert în Câmpina, clubul Oaky, joi 22 mai, ora 21:00.

Cu toate că planurile mele de cântări aveau bătaie undeva în toamnă, mă bucur să v-anunţ că joi, 22 mai a.c. voi fi prezent în Câmpina, un oraş despre care am amintiri foarte plăcute. Ultimul concert l-am avut acolo pe vremea când încă eram student, acum vreo 10 ani; ... trece timpu`!
Evenimentul va avea loc începând cu ora 21:00 în clubul OAKY, (fostul bar Tudor), situat pe strada V.I.Lenin, nr.78.
Anyway, sper să fie o întălnire minunată pentru toţi cei prezenţi.

3 comentarii:

Aimee spunea...

Prin Iaşi când vii, Ovidiu? Tare tare frumos ar fi să te avem şi pe'aici niţel..

Ovidiu SCRIDON spunea...

Mi-ar face placere s-ajung in Iasi. Stiu ca acolo e un public minunat care apreciaza genul de muzica pe care-l cint eu. Deocamdata insa nici un organizator de spectacole nu m-a contactat in acest sens.

Anonim spunea...

... poate ajungi si-n Galatzi. Si aici se cinta folk! Te asteptam!

...

Sunt obişnuit să descriu pe larg proiecte de marketing, analize de publicitate media, rapoarte şi planuri de vânzări despre care-aş putea vorbi fără să mă repet câteva zile bune, însă dacă mă-ntorc la omul Ovidiu Scridon în încercarea de-al descrie, simt un discomfort. Pe de-o parte pentru că în timp am descoperit fascinaţia celor care-i lasă pe alţii să vorbească despre ei, iar pe de alta, gândindu-mă că uneori, totuşi, modestia ţine de mediocritate, nu ştiu care parte din viaţa mea mă caracterizează cel mai bine.
Cu siguranţă prima tentaţie ar fi să spun ceva despre "românul din America", pentru că e cea mai spectaculoasa călătorie care simt că m-a schimbat profund, însă povestea am aşternut-o în ceea ce-o să apară sub numele de "Cum am descoperit America", şi nu vreau să dezvălui nimic din această carte. Mă gândesc uneori la alte momente din viaţa mea, cum ar fi studenţia, atunci când credeam cu toată convingerea că drumul meu o va lua prin muzică ori prin poezie, însă şi partea aceasta e undeva departe şi-n urma ei, nenumarate amintiri: tabere, festivale, concerte, baluri studenţeşti, cenacluri, concursuri, premii, un album de muzică folk, "Intr-o zi...", un volum de versuri, "Portretul unui gând", etc, etc, etc.
Despre origini chiar nu-mi vine să vorbesc acum pentru că nu-mi plac patetismele însă recunosc că mi-e dor deseori de liniştea din Ardeal, de colegii de liceu din Cluj, de anii petrecuţi în Regie şi-n Agronomie, de petrecerile date prin căminele de fete, ... şi-atât! ... în rest fac ceea ce-am făcut întotdeauna: ... mă străduiesc să mă bucur de fiecare clipă.