22 septembrie, 2008

Luni 6 octombrie, concert in Big Mamou

Va invit luni 06 octombrie, de ziua mea, la concertul pe care-l voi sustine in Clubul Big Mamou.

6 comentarii:

ionela spunea...

la multi, multi ani!!!! sa ne traiesti si sa ne incanti in continuare ;)

Daniel Todoran-Rares spunea...

la multi ani!
sa ai parte numai de bucurii si impliniri :)

zburatorul spunea...

exceptional concert imi pare rau doar pt ca nu am putut sustine in mom dupa odata am ucis o vrabie de la poesis, exceptionala voce unu din baietii de la masa din spatele invitatilor baietii cu gura mare sper sa ii tii minte

ionela spunea...

super fain concertul!!! pacat k nu ai cantat toate strofele la melodia Privelisti.. :( urmatorul cand si unde il vei tine ? :D hugs>:D<

Ovidiu SCRIDON spunea...

Multumesc mult pentru urari si pentru cuvintele frumoase; ... voi sunteti minunati, pentru ca fara aprecierile voastre, aceste cintece ar fi ramas doar pentru mine.
Pe curind!

danb spunea...

LA MULTI ANI. aha...... se lasa cu sunet lumini si voie buna.

...

Sunt obişnuit să descriu pe larg proiecte de marketing, analize de publicitate media, rapoarte şi planuri de vânzări despre care-aş putea vorbi fără să mă repet câteva zile bune, însă dacă mă-ntorc la omul Ovidiu Scridon în încercarea de-al descrie, simt un discomfort. Pe de-o parte pentru că în timp am descoperit fascinaţia celor care-i lasă pe alţii să vorbească despre ei, iar pe de alta, gândindu-mă că uneori, totuşi, modestia ţine de mediocritate, nu ştiu care parte din viaţa mea mă caracterizează cel mai bine.
Cu siguranţă prima tentaţie ar fi să spun ceva despre "românul din America", pentru că e cea mai spectaculoasa călătorie care simt că m-a schimbat profund, însă povestea am aşternut-o în ceea ce-o să apară sub numele de "Cum am descoperit America", şi nu vreau să dezvălui nimic din această carte. Mă gândesc uneori la alte momente din viaţa mea, cum ar fi studenţia, atunci când credeam cu toată convingerea că drumul meu o va lua prin muzică ori prin poezie, însă şi partea aceasta e undeva departe şi-n urma ei, nenumarate amintiri: tabere, festivale, concerte, baluri studenţeşti, cenacluri, concursuri, premii, un album de muzică folk, "Intr-o zi...", un volum de versuri, "Portretul unui gând", etc, etc, etc.
Despre origini chiar nu-mi vine să vorbesc acum pentru că nu-mi plac patetismele însă recunosc că mi-e dor deseori de liniştea din Ardeal, de colegii de liceu din Cluj, de anii petrecuţi în Regie şi-n Agronomie, de petrecerile date prin căminele de fete, ... şi-atât! ... în rest fac ceea ce-am făcut întotdeauna: ... mă străduiesc să mă bucur de fiecare clipă.