23 ianuarie, 2012

Ce mai fac!?

Minunat! … cum altfel? … ma concentrez in perioada asta pe chestiuni artistice. Am inceput anul c-un concert inca din prima zi, apoi, chiar daca nu obisnuiesc sa am mai mult de-o aparitie pe luna intr-un oras, am raspuns unor invitatii, astfel incit intr-o saptamina am fixat trei concerte in Bucuresti; miercuri 18 ianuarie la concurenta cu evenimentele din Piata Universitatii am cintat in Sinner`s, vineri 20 am intilnit poate cel mai “special” public din ultima vreme in Serendipity, acolo unde-am indraznit un concert pentru nefumatori si inca vibrez dupa atmosfera intima plina de bucurie, inimi deschise, luminari, etc. Am promis ca voi reveni in acest loc, probabil in luna martie.

Iar cel de-al treilea va fi marti 24 ianuarie in clubul Mojo din Centrul istoric de la ora 20:30.

Cum va fi!? … evident ca diferit de primele doua. Si voi darui tuturor celor care-au participat la primele doua si va veni si marti, albumul meu “Intr-o zi…”.
In rest, numar zilele pina volumul meu de versuri va aparea, in sfirsit, si-n acelasi timp pregatesc impreuna cu prietenul Silvan Stancel seria a doua a turneului national “Improvizatii de iarna”.

… si multe altele. Tinem aproape :)

Un comentariu:

Anonim spunea...

In seria a doua sa nu ratati Constanta, chiar sunt curioasa sa va aud si sa vad...live! Iti doresc sa ai o seara minunata plina de inspiratie !!! See u soon

...

Sunt obişnuit să descriu pe larg proiecte de marketing, analize de publicitate media, rapoarte şi planuri de vânzări despre care-aş putea vorbi fără să mă repet câteva zile bune, însă dacă mă-ntorc la omul Ovidiu Scridon în încercarea de-al descrie, simt un discomfort. Pe de-o parte pentru că în timp am descoperit fascinaţia celor care-i lasă pe alţii să vorbească despre ei, iar pe de alta, gândindu-mă că uneori, totuşi, modestia ţine de mediocritate, nu ştiu care parte din viaţa mea mă caracterizează cel mai bine.
Cu siguranţă prima tentaţie ar fi să spun ceva despre "românul din America", pentru că e cea mai spectaculoasa călătorie care simt că m-a schimbat profund, însă povestea am aşternut-o în ceea ce-o să apară sub numele de "Cum am descoperit America", şi nu vreau să dezvălui nimic din această carte. Mă gândesc uneori la alte momente din viaţa mea, cum ar fi studenţia, atunci când credeam cu toată convingerea că drumul meu o va lua prin muzică ori prin poezie, însă şi partea aceasta e undeva departe şi-n urma ei, nenumarate amintiri: tabere, festivale, concerte, baluri studenţeşti, cenacluri, concursuri, premii, un album de muzică folk, "Intr-o zi...", un volum de versuri, "Portretul unui gând", etc, etc, etc.
Despre origini chiar nu-mi vine să vorbesc acum pentru că nu-mi plac patetismele însă recunosc că mi-e dor deseori de liniştea din Ardeal, de colegii de liceu din Cluj, de anii petrecuţi în Regie şi-n Agronomie, de petrecerile date prin căminele de fete, ... şi-atât! ... în rest fac ceea ce-am făcut întotdeauna: ... mă străduiesc să mă bucur de fiecare clipă.