02 iunie, 2008

Luni, 16 iunie, concert în Expirat

Am plăcerea să vă invit luni 16 iunie, ora 22:00, în Clubul Expirat din Bucureşti. Concertul meu va încheia stagiunea de vară a clubului, motiv în plus să fim împreuna acolo, înainte de vacanţă.

V-astept!.

6 comentarii:

crisu spunea...

upii, upii :)
abia asteeept

Ovidiu SCRIDON spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Ovidiu SCRIDON spunea...

ma bucur crisu, ... si eu abia asteept!... sper sa fie o intilnire placuta pentru toata lumea.

Anonim spunea...

buna,
A fost extraordinar concertul pe care l-ai sustinut in Expirat!
Iti multumesc inca o data pt Cd si iti urez mult succes in continuare !
cu mult drag,
Ionela

Ovidiu SCRIDON spunea...

Si pentru mine a fost o mare placere spectacolul de aseara; si eu iti multumesc si tie si tuturor celor care si-au facut timp sa vina la concertul meu.
Pe curind!

cri spunea...

a fost superb concertul, mi-a placut la nebunie.

umm... si ar mai fi ceva de spus:
MAI VREEM!! :)

...

Sunt obişnuit să descriu pe larg proiecte de marketing, analize de publicitate media, rapoarte şi planuri de vânzări despre care-aş putea vorbi fără să mă repet câteva zile bune, însă dacă mă-ntorc la omul Ovidiu Scridon în încercarea de-al descrie, simt un discomfort. Pe de-o parte pentru că în timp am descoperit fascinaţia celor care-i lasă pe alţii să vorbească despre ei, iar pe de alta, gândindu-mă că uneori, totuşi, modestia ţine de mediocritate, nu ştiu care parte din viaţa mea mă caracterizează cel mai bine.
Cu siguranţă prima tentaţie ar fi să spun ceva despre "românul din America", pentru că e cea mai spectaculoasa călătorie care simt că m-a schimbat profund, însă povestea am aşternut-o în ceea ce-o să apară sub numele de "Cum am descoperit America", şi nu vreau să dezvălui nimic din această carte. Mă gândesc uneori la alte momente din viaţa mea, cum ar fi studenţia, atunci când credeam cu toată convingerea că drumul meu o va lua prin muzică ori prin poezie, însă şi partea aceasta e undeva departe şi-n urma ei, nenumarate amintiri: tabere, festivale, concerte, baluri studenţeşti, cenacluri, concursuri, premii, un album de muzică folk, "Intr-o zi...", un volum de versuri, "Portretul unui gând", etc, etc, etc.
Despre origini chiar nu-mi vine să vorbesc acum pentru că nu-mi plac patetismele însă recunosc că mi-e dor deseori de liniştea din Ardeal, de colegii de liceu din Cluj, de anii petrecuţi în Regie şi-n Agronomie, de petrecerile date prin căminele de fete, ... şi-atât! ... în rest fac ceea ce-am făcut întotdeauna: ... mă străduiesc să mă bucur de fiecare clipă.