11 decembrie, 2008

Joi 18 decembrie, din nou in Big Mamou

ora 21:00
folk, pop, new wave, colinde
chitări, muzicuţe
eu
voi


... ne vedem acolo!

9 comentarii:

Razvan spunea...

Nu stiu cat de des citesti sau scrii in blog, dar imi doresc foarte tare albumul "Intr-o zi" pentru ca imi plac foarte tare piesele. Am trmis mail dar nu am primit nici un raspuns.adresa mea de mail este: vultur.razvan@yahoo.com .poate imi poti spune cum pot intra in posesia albumului. Multumesc

ionela spunea...

vin si eu asta searaaaaa! :)

Ovidiu SCRIDON spunea...

te-astept cu drag!

Ovidiu SCRIDON spunea...

salut Razvan, ... din pacate e primul mesaj primit de la tine. Ma bucur ca-ti plac piesele mele. Albumul il poti primi prin posta, costul acestuia fiind de 25 de roni cu toate taxele incluse, sau in locurile unde am cintari la pretul de 20 de roni.

ionela spunea...

felicitari ptr concert! ai fost si a fost minunat! hugs >:D<

cezarfilote spunea...

Buna Ovidiu,
Am fost aseara (noapte) in Big Mamou. O seara plina de suflet, o seara pe care nu pot sa o cuprind in cuvinte, pe care o voi pastra in inima mea pentru momente mai grele. Am simtit in tine o MARE bucurie de a canta, de a darui! Te rog sa n-o pierzi niciodata!
Eu si Dana iti multumim pentru toate cate ne-ai daruit aseara (si pentru autograf :) )

Cezar

Anonim spunea...

Gata a ajuns ;)) .Multumesc mult de tot. Mult succes in continuare in tot ceea ce faci.
Razvan

iulia spunea...

iti multumesc mult pt aseara...nu venisem cu ideea de a canta, dar m-am simtit f bine acolo...am si un filmulet...il voi trimite cand am timp...cat de curand...zi buna!

Mititica

Ovidiu SCRIDON spunea...

Ionela esti dragutza ca intotdeauna.

Cezar, au fost multe momente in ultimii ani cind mi-am spus c-ar fi mai intelept sa-mi vad de drumul meu si sa pastrez pasiunea pentru muzica doar pentru mine. Intilnirea cu tine si cu oameni asemeni tie m-a convins ca un cintec daca nu-l impartasesti semenilor, nu inseamna nimic. Eu iti multumesc si tie si Danei si tuturor celor care-au fost prezenti joi seara in Big Mamou.

Iulia, momentul tau a fost o surpriza placuta pentru toata lumea si o mare bucurie pentru mine.

Va doresc Craciun fericit si-un an nou mai bun decit toti cei de pin-acum!

...

Sunt obişnuit să descriu pe larg proiecte de marketing, analize de publicitate media, rapoarte şi planuri de vânzări despre care-aş putea vorbi fără să mă repet câteva zile bune, însă dacă mă-ntorc la omul Ovidiu Scridon în încercarea de-al descrie, simt un discomfort. Pe de-o parte pentru că în timp am descoperit fascinaţia celor care-i lasă pe alţii să vorbească despre ei, iar pe de alta, gândindu-mă că uneori, totuşi, modestia ţine de mediocritate, nu ştiu care parte din viaţa mea mă caracterizează cel mai bine.
Cu siguranţă prima tentaţie ar fi să spun ceva despre "românul din America", pentru că e cea mai spectaculoasa călătorie care simt că m-a schimbat profund, însă povestea am aşternut-o în ceea ce-o să apară sub numele de "Cum am descoperit America", şi nu vreau să dezvălui nimic din această carte. Mă gândesc uneori la alte momente din viaţa mea, cum ar fi studenţia, atunci când credeam cu toată convingerea că drumul meu o va lua prin muzică ori prin poezie, însă şi partea aceasta e undeva departe şi-n urma ei, nenumarate amintiri: tabere, festivale, concerte, baluri studenţeşti, cenacluri, concursuri, premii, un album de muzică folk, "Intr-o zi...", un volum de versuri, "Portretul unui gând", etc, etc, etc.
Despre origini chiar nu-mi vine să vorbesc acum pentru că nu-mi plac patetismele însă recunosc că mi-e dor deseori de liniştea din Ardeal, de colegii de liceu din Cluj, de anii petrecuţi în Regie şi-n Agronomie, de petrecerile date prin căminele de fete, ... şi-atât! ... în rest fac ceea ce-am făcut întotdeauna: ... mă străduiesc să mă bucur de fiecare clipă.