12 februarie, 2009

Shooting j`adore

Am avut plăcerea să interacţionez pentru scurt timp cu universul "fashion", săptămânile trecute. A fost o premieră pentru mine, iar această interacţiune a avut ca finalitate apariţia mea în numărul lunii februarie al revistei j`adore. Pentru cei care nu cunosc revista, vă recomand cu căldură http://www.jadore.ro/.

Întreaga şedinţă foto (vreo 50 de fotografii) o puteţi vedea derulând alături, iar pagina în care m-am "exprimat" o puteţi vizualiza pe acest link: http://jadore.editiidigitale.ro/email/CLt62VpOOitwTIboxMQN3w/46/v5afhlnhgo/ .
În ce mă priveşte vreau să mulţumesc echipei cu care-am avut o comunicare minunată şi firească:

Dosar de Raluca Dumitra
Fotografii de Mihai Bumbu
Styling: Andra Cliţan
Machiaj: Diana Bicu/Gett’s Artistic Team
Mulţumesc Cristina Mureşan!

Un comentariu:

oana spunea...

o surpriza foarte placuta sa te regasesc in paginile unei reviste ca \"manechin\". frumos site. am recitit cu placere poeziile tale. oana-engleza-greeneyes

...

Sunt obişnuit să descriu pe larg proiecte de marketing, analize de publicitate media, rapoarte şi planuri de vânzări despre care-aş putea vorbi fără să mă repet câteva zile bune, însă dacă mă-ntorc la omul Ovidiu Scridon în încercarea de-al descrie, simt un discomfort. Pe de-o parte pentru că în timp am descoperit fascinaţia celor care-i lasă pe alţii să vorbească despre ei, iar pe de alta, gândindu-mă că uneori, totuşi, modestia ţine de mediocritate, nu ştiu care parte din viaţa mea mă caracterizează cel mai bine.
Cu siguranţă prima tentaţie ar fi să spun ceva despre "românul din America", pentru că e cea mai spectaculoasa călătorie care simt că m-a schimbat profund, însă povestea am aşternut-o în ceea ce-o să apară sub numele de "Cum am descoperit America", şi nu vreau să dezvălui nimic din această carte. Mă gândesc uneori la alte momente din viaţa mea, cum ar fi studenţia, atunci când credeam cu toată convingerea că drumul meu o va lua prin muzică ori prin poezie, însă şi partea aceasta e undeva departe şi-n urma ei, nenumarate amintiri: tabere, festivale, concerte, baluri studenţeşti, cenacluri, concursuri, premii, un album de muzică folk, "Intr-o zi...", un volum de versuri, "Portretul unui gând", etc, etc, etc.
Despre origini chiar nu-mi vine să vorbesc acum pentru că nu-mi plac patetismele însă recunosc că mi-e dor deseori de liniştea din Ardeal, de colegii de liceu din Cluj, de anii petrecuţi în Regie şi-n Agronomie, de petrecerile date prin căminele de fete, ... şi-atât! ... în rest fac ceea ce-am făcut întotdeauna: ... mă străduiesc să mă bucur de fiecare clipă.