28 decembrie, 2009

Ultima cintare din acest an

Miercuri 30 decembrie ora 21:30, ultimul concert din acest an in Aspen Golf Complex Bansko - Bulgaria.

Daca sunteti prin zona, sunteti bine veniti!

7 comentarii:

Ioana spunea...

La multi ani ! Un an 2010 cu multe zambete, multi oameni dragi in preajma si multe usi deschise !

Anonim spunea...

Foarte frumos concertul vostru. Ciudat, departe de tara ne-am simtit mindri ca suntem romani. Felicitari tie si colegului tau (Titus) ca ne-ati cintat si ne-ati incintat.
An nou fericit!

Anonim spunea...

A fost o seara pe cinste.

Ana-Maria Radu spunea...

Multumim mult pentru seara oferita. Intr-adevar, acolo departe ne-am simtit cu adevarat romani, si nu ne era rusine cu asta vreo secunda.
Pentru mine seara cu voi, a fost cat toate celelalte la un loc.

p.s. sper ca ati ajuns acasa cu bine.

Ana-Maria R.

Ioana spunea...

Cu-adevarat, mai ales acum cind ne-am intors acasa, parca a fost un vis frumos de iarna!
Asteptam cu mult interes sa ne spui cind vei avea primul spectacol.
Cu prietenie Ioana si Mihai.

Marius spunea...

La multi ani cu sanatate si la cat mai multe cantari! super seara de la bansko, ne-ati distrat pe cinste!

Ovidiu SCRIDON spunea...

Multumesc pentru urari, pentru aprecieri; a fost intr-adevar o cintare reusita la Bansko. Publicul a avut un rol extrem de important.
...
urmatoarea cintare, curind! ... deocamdata o sa zbor in fiecare week-end pe pirtiile de ski de pe Valea Prahovei. Ne vedem pe-acolo!
Va multumesc tuturor si va doresc un an bun!

...

Sunt obişnuit să descriu pe larg proiecte de marketing, analize de publicitate media, rapoarte şi planuri de vânzări despre care-aş putea vorbi fără să mă repet câteva zile bune, însă dacă mă-ntorc la omul Ovidiu Scridon în încercarea de-al descrie, simt un discomfort. Pe de-o parte pentru că în timp am descoperit fascinaţia celor care-i lasă pe alţii să vorbească despre ei, iar pe de alta, gândindu-mă că uneori, totuşi, modestia ţine de mediocritate, nu ştiu care parte din viaţa mea mă caracterizează cel mai bine.
Cu siguranţă prima tentaţie ar fi să spun ceva despre "românul din America", pentru că e cea mai spectaculoasa călătorie care simt că m-a schimbat profund, însă povestea am aşternut-o în ceea ce-o să apară sub numele de "Cum am descoperit America", şi nu vreau să dezvălui nimic din această carte. Mă gândesc uneori la alte momente din viaţa mea, cum ar fi studenţia, atunci când credeam cu toată convingerea că drumul meu o va lua prin muzică ori prin poezie, însă şi partea aceasta e undeva departe şi-n urma ei, nenumarate amintiri: tabere, festivale, concerte, baluri studenţeşti, cenacluri, concursuri, premii, un album de muzică folk, "Intr-o zi...", un volum de versuri, "Portretul unui gând", etc, etc, etc.
Despre origini chiar nu-mi vine să vorbesc acum pentru că nu-mi plac patetismele însă recunosc că mi-e dor deseori de liniştea din Ardeal, de colegii de liceu din Cluj, de anii petrecuţi în Regie şi-n Agronomie, de petrecerile date prin căminele de fete, ... şi-atât! ... în rest fac ceea ce-am făcut întotdeauna: ... mă străduiesc să mă bucur de fiecare clipă.