14 ianuarie, 2010

Joi 21 ianuarie ora 21, concertul unui bun camarad

11 comentarii:

Anonim spunea...

Buna!
Fara a incerca sa pun paie pe foc, te rog sa ma lamuresti de ce nu canti la Folk maraton si Om bun 2010!? S.

Unknown spunea...

buna, ... nu te pot lamuri; am aflat cine participa de pe afisele din oras. E decizia celor care organizeaza evenimentele.

Dar in tot acest timp eu am concerte si daca esti pe frecventa, poti afla amanunte despre ele.

Anonim spunea...

Ma mira faptul ca nu esti invitat, pentru ca iubitorii de folk iti cunosc si apreciaza muzica.
Am crezut ca ai refuzat tu sa participi.

Ma bucur f mult ca ai concerte si imi face mare placere sa te ascult. Ai un timbru vocal exceptional, sper ca realizezi asta.
Oricum, asteptam piese noi anul asta! Multe!

Anonim spunea...

Si pe cand urmatoarele cantari? S.

Unknown spunea...

Sunt la-`nceput de drum, deci am multe in fata; Nuu!.. nicidecum n-am refuzat!
Multumesc!... foarte curind incep o serie de inregistrari pentru un album.
In Bucuresti urmatoarea cintare va avea loc in SERENDIPITY Art, Coffee & Tea, vineri 12 februarie si pin-atunci vinerea asta (5 februarie) e posibil sa cint la Preoteasa in concertul lui Jul Baldovin. Revin cu amanunte!

Anonim spunea...

Este foarte mic spatiul la SERENDIPITY Art, Coffee & Tea. Oricum, interesanta ideea. Este o atmosfera placuta acolo (si nu e frig ... :) ) Se pot face deja rezervari?

Excelenta vestea cu inregistrarile pt noul album. Asteptam cu nerabdare noile piese.

Nu ai de ce sa-mi multumesti, chiar ai o voce absolut speciala.

Daca iti doresti sa canti in spectacole mari, cred ca trebuie sa apelezi la un impresar cunoscut - ca asa e pe la noi! Oricum, pentru noi, cei care-ti iubim muzica, nu conteaza unde canti. S.

Unknown spunea...

... asa-i; incap maxim 60 de persoane. E un spatiu atipic pentru concerte, dar astfel o sa stiu ca toti cei care vor fi prezenti acolo n-au nimerit din intimplare.

Mie mi-a placut mult intimitatea locului; aduce un pic cu spatiile in care-am dat primele cintari din caminele studentesti.

Toate la timpul lor; deocamdata ma bucur ca am timp pentru o mare parte din pasiuni, printre care si de muzica.

Anonim spunea...

Ai grija cu ski-ul, daca era si acesta pe lista de "pasiuni" de mai sus. Nu forta genunchiul ca se drege greu. Mie mi-a trebuit cam un an sa ma refac. Ma rog, recunosc ca in acea perioada parca l-am fortat mai mult ca oricand: cred ca dupa fiecare cristiana spre dreapta trebuia sa fac un efort urias sa ma ridic :). Aproape nu puteam sa-mi controlez piciorul. S.

Anonim spunea...

Sa ma anunti cand esti pregatit sa primesti si criticile pt spectacolul din Big Mamou! Evident, daca te intereseaza! S.

Anonim spunea...

Ce dragut: vorbeam cu un prieten pe mess si i-am sugerat sa asculte una din piesele tale. Prima reactie din partea lui a fost: "are o voce dementiala tipul" S.

Unknown spunea...

"S" imi poti scrie pe ovidiu@ovidiuscridon.ro

...

Sunt obişnuit să descriu pe larg proiecte de marketing, analize de publicitate media, rapoarte şi planuri de vânzări despre care-aş putea vorbi fără să mă repet câteva zile bune, însă dacă mă-ntorc la omul Ovidiu Scridon în încercarea de-al descrie, simt un discomfort. Pe de-o parte pentru că în timp am descoperit fascinaţia celor care-i lasă pe alţii să vorbească despre ei, iar pe de alta, gândindu-mă că uneori, totuşi, modestia ţine de mediocritate, nu ştiu care parte din viaţa mea mă caracterizează cel mai bine.
Cu siguranţă prima tentaţie ar fi să spun ceva despre "românul din America", pentru că e cea mai spectaculoasa călătorie care simt că m-a schimbat profund, însă povestea am aşternut-o în ceea ce-o să apară sub numele de "Cum am descoperit America", şi nu vreau să dezvălui nimic din această carte. Mă gândesc uneori la alte momente din viaţa mea, cum ar fi studenţia, atunci când credeam cu toată convingerea că drumul meu o va lua prin muzică ori prin poezie, însă şi partea aceasta e undeva departe şi-n urma ei, nenumarate amintiri: tabere, festivale, concerte, baluri studenţeşti, cenacluri, concursuri, premii, un album de muzică folk, "Intr-o zi...", un volum de versuri, "Portretul unui gând", etc, etc, etc.
Despre origini chiar nu-mi vine să vorbesc acum pentru că nu-mi plac patetismele însă recunosc că mi-e dor deseori de liniştea din Ardeal, de colegii de liceu din Cluj, de anii petrecuţi în Regie şi-n Agronomie, de petrecerile date prin căminele de fete, ... şi-atât! ... în rest fac ceea ce-am făcut întotdeauna: ... mă străduiesc să mă bucur de fiecare clipă.