18 ianuarie, 2010

... poza zilei



Unele întâmplări nedorite se repetă; ... tot la ski, tot în Sinaia.

22 de comentarii:

Unknown spunea...

Great!!! Vacanta!!! (Paharul plin :D)

Simona spunea...

Daca nu esti baiat cuminte. Ti-am zis sa fii atent, dar nu vrei tu sa asculti de cei din jurul tau. Oricum ar fi, ai mare grija se poate repeta si pentru a 3-a oara. Insanatosire grabnica.

Anonim spunea...

Tu glumesti. NU?
...
Si ce vei face cu tona de echipamente?
Iti doresc sanatate.

Unknown spunea...

@"Monica": ???
@Simona: asa-i!... mi-ai spus; ... data viitoare o sa fiu cel mai atent.
@anonim: din nefericire nu-i o gluma, iar "tona" de care spui e o exagerare;... dar in fine, evident ca voi folosi in continuare skiurile si toata recuzita de pirtie, dupa ce ma refac. Sper foarte curind.
Multumesc pt semn!

Paul spunea...

profu', vezi ce faci cu piciorul ala ca nu mi-am terminat trainingul.
Cu cel mai mult interes:

Unknown spunea...

Vesti bune !!
...din fericire, lucrurile evolueaza in bine. Iar medicii spun de foarte bine.
Deci Paulica pregateste skiurile!

Anonim spunea...

maine ne canti din camera ta portocalie sau in Big Mamou? S.

Anonim spunea...

Iti sugerez sa schimbi partia, poate scapi de belele. Daca nu se poate, solicita administratorului partiei sa taie bradutul care te incurca :)

Anonim spunea...

scuze, am omis sa semnez mesajul: "S."

Unknown spunea...

miine???... miine in Big Mamou, evident. Sper sa veniti!

Cred c-ar trebui sa vorbesc cu cineva de mai sus ca sa schimbe unghiul pirtiei si sa rezolve cu portiunile cu gheata si eventual spiritul mei indraznet (dar asta o rezolv eu).

Onorat de vizita "S"; te mai astept pe-aici!

Anonim spunea...

Esti un gentleman! Multumesc!

Pe la ce ora canti maine? Am vazut ca esti doar invitat (te intreb pentru ca am probleme cu caruta - am pierdut-o prin zapada - si nu m-am hotarat daca sa o dezgrop maine:) )

De ce skiezi la Sinaia? Ai incercat la Straja sau in Poiana Brasov? S.

Anonim spunea...

Eu nu cunosc partia de la Sinaia si nu-mi place sa dau sfaturi, dar banuiesc ca ai inteles ca trebuie sa-ti schimbi tehnica de abordare a coborarii pe acea partie, tinand cont de faptul ca esti la a doua "reusita". S.

Unknown spunea...

Multumesc! (vreau sa fiu; ... ma bucur ca-mi iese).
Concertul incepe pe la 9 jumate, probabil o sa cint pe la 10:00. ... anyway, in jur de 10.

Sinaia din considerente de distanta: ...e cea mai apropiata de Bucuresti si are citeva variante (vreo 5). In Poiana am fost, la Straja sper s-ajung iarna asta.

Au fost doua abordari total diferite; anul trecut era intuneric si m-am "impotmolit" in zona cea mai abrupta, iar simbata am avut viteza prea mare pt acea zona si cind am incercat sa frinez, genunchiul a cedat.
Dar ma refac; curind o sa fiu pe pirtie din nou... mult mai prudent! (... stiu c-am mai spus-o o data).

Anonim spunea...

Cum ajungi pe partiile de la cota 2000? De fapt, cum te intorci? Mie mi se pare incomod: daca iei cabina din Sinaia, pe la ora 17.00 trebuie sa te intorci, daca bate vantul puternic - ramai acolo sau cobori pana in oras pe skiuri. O alta varianta este sa lasi masina la 1400 - dar trebuie sa te intorci pe lumina. Exista si alte variante? Ma tenteaza sa skiez la cota 2000. Multumesc S.

Anonim spunea...

Daca ti-a cedat genunchiul inseamna ca nu te-ai incalzit bine! Eu consider extrem de important acest aspect la un sport atat de solicitant.

Unknown spunea...

De cele mai multe ori am urcat cu masina pina la cota 1400 si de-acolo cu telecabina, iar la final coboram pina la 1400 fie pe Papagal ori Carp (dar nu recomand!) fie pe drumul de vara - traseul e foarte divers, lung si fain.
Si poti cobori si noaptea cu masina, fara probleme.
Imi place Sinaia pt ca-i aproape; uneori fac o ora jumate pin-acolo. Si-n plus sunt multe variante de pirti pe care le poti combina interesant.

Mi-a cedat pentru ca nu-i refacut total. Eram de citeva ore pe pirtie, la a nu stiu cita tura, deci crede-ma ca eram foarte incalzit. Dar asa-i cum spui: incalzirea-i extrem de importanta. Am invatat asta din clasa a 2-a de cind fac sport.

Anonim spunea...

Dar partiile care coboara de la 2000 la 1400 au nocturna? La asta ma refeream - cum ajung pana la masina daca se intuneca? La lumina frontalei?
Eu ador sa skiez noaptea. Mi se pare cam aiurea sa merg la ski si sa stau numai pana la 17-18.00 pe partie. De obicei, incep de vineri seara, iar sambata si duminica skiez de la 12 pana opresc nocturna pe partie (daca ma gandesc bine, nici apa nu mai beau in intervalul asta)
Oricum, multumesc pentru informatii.
Sa ai o seara frumoasa!
S.

Unknown spunea...

Nuu... nici vorba de nocturna. Dar din cauza zapezii pina pe la 6-7 seara se vede suficient cit sa nu te ratacesti. ... de fapt zona de la 2000 la 1400 nu sunt oficial pirtii, deci nu-s amenajate.
Eu obisnuiesc dupa ce se-ntuneca sa merg la Azuga, unde pe-o parte a pirtiei Sorica, teleskiu` functioneaza pina pe la 10 seara.
Cu bine!

Anonim spunea...

Mi-a placut cantarea si atmosfera din Big Mamou!
Am simtit acut lipsa unui foc de tabara, dar ... muzica de calitate a ameliorat senzatia acuta de frig!
Bravo si ... cat mai multe concerte! S.

Unknown spunea...

Ma bucur ca ti-a placut "S"... si de pe scena senzatia a fost tare faina.
Te mai astept la cintari.
Bye!

Anonim spunea...

Cand i se intampla asa ceva unui copil, ii repeti de n ori sa fie mai atent, poate ... poate, va receptiona mesajul macar o data.
In cazul tau, cred ca este vorba de un copil sub acoperire, dar asta ramane intre noi,si nu stiu ce ar putea functiona mai bine: mesajul adresat copilului sau adultului din tine.
Cred ca ar cam fi cazul sa asculti indicatiile medicului si sa constientizezi ca te poti juca cu multe in viata, insa printre cele cu care nu-i indicat sa o faci se numara si sanatatea.
Iti doresc sa te pui repejor ,,pe picioare" si, sa gasesti intelepciunea de a mentine ceea ce vei obtine cu atata efort.
Nu te mai stresez - poti sta linistit in continuare, promisiunea mea ramane valabila.
Cu bine,
a ta colega,
Stela.

Unknown spunea...

... imi place cum suna: "copil sub acoperire" ...
Multumesc pentru griji Stela!

...

Sunt obişnuit să descriu pe larg proiecte de marketing, analize de publicitate media, rapoarte şi planuri de vânzări despre care-aş putea vorbi fără să mă repet câteva zile bune, însă dacă mă-ntorc la omul Ovidiu Scridon în încercarea de-al descrie, simt un discomfort. Pe de-o parte pentru că în timp am descoperit fascinaţia celor care-i lasă pe alţii să vorbească despre ei, iar pe de alta, gândindu-mă că uneori, totuşi, modestia ţine de mediocritate, nu ştiu care parte din viaţa mea mă caracterizează cel mai bine.
Cu siguranţă prima tentaţie ar fi să spun ceva despre "românul din America", pentru că e cea mai spectaculoasa călătorie care simt că m-a schimbat profund, însă povestea am aşternut-o în ceea ce-o să apară sub numele de "Cum am descoperit America", şi nu vreau să dezvălui nimic din această carte. Mă gândesc uneori la alte momente din viaţa mea, cum ar fi studenţia, atunci când credeam cu toată convingerea că drumul meu o va lua prin muzică ori prin poezie, însă şi partea aceasta e undeva departe şi-n urma ei, nenumarate amintiri: tabere, festivale, concerte, baluri studenţeşti, cenacluri, concursuri, premii, un album de muzică folk, "Intr-o zi...", un volum de versuri, "Portretul unui gând", etc, etc, etc.
Despre origini chiar nu-mi vine să vorbesc acum pentru că nu-mi plac patetismele însă recunosc că mi-e dor deseori de liniştea din Ardeal, de colegii de liceu din Cluj, de anii petrecuţi în Regie şi-n Agronomie, de petrecerile date prin căminele de fete, ... şi-atât! ... în rest fac ceea ce-am făcut întotdeauna: ... mă străduiesc să mă bucur de fiecare clipă.