01 martie, 2010

Femeia

Minunatelor, preaminunatelor, iubitelor, mamelor, surorilor, fiicelor, amantelor, ispitelor, colegelor, frumoaselor, delicatelor, tulburatoarelor, blondelor, brunetelor, roscatelor, satenelor, stimatelor, indraznetelor, trecatoarelor, parasitelor, zimbitoarelor, plingacioaselor, pisicoaselor, serioaselor, desteptelor, naivelor, printeselor, zinelor, pustoaicelor, curioaselor, mincinoaselor, nebunelor, gingaselor, vrajitoarelor, copilelor, fermecatoarelor, suavelor, doamnelor, domnisoarelor, femeilor, s-aveti o primavara plina de iubiree !!!

9 comentarii:

Ana spunea...

cred ca toate ne regasim in fiecare din toate tipurile de femeie insiruite de tine, pentru ca...
desi suntem blonde sau naturale, ne dorim sa fim roscate sau brunete
desi suntem copilaroase avem momente cand ne dorim sa fim serioase sa aratam ca tratam situatiile cu maturitate
desi emanam sinceritate suntem cele mai mari mincinoase atunci cand situatia o cere (si nu numai)
desi parem trecatoare fara sa va aruncam o privire pe strada, in sinea noastra am intoarce capul si noi, asa cum o faceti voi
desi parem de multe ori cele mai indraznete, atunci ne e inima cat un purece
...
si "desi-urile" ar putea continua

O primavara senina!

Anonim spunea...

Aparent simplu.. Insa ai surprins,Ovidiu drag, intr-un fel asa de dulce si fierbinte cu urarea asta..
Pentru ca citind s-au rasucit in mintea mea si-n trupul meu o cavalcada de trairi pretioase..M-ai aruncat pe rand de-a lungul existentei mele, cand am fost pe rand una dintre ele.. si m-ai "obligat" sa traiesc bucati de viata...Viata frumoasa...viata traita...
Pentru ca citind ai picurat iscoditor intrebari "nu-s eu asta?" "nu despre mine-i vorba, oare..?"
Stii...cand te citesc pe tine...ma caut si ma gasesc pe mine..
Multumesc!
O primavara... ca o primavara iti doresc!
Cric ;)

Anonim spunea...

Expresiv ca de obicei, Domnule artist!

Anonim spunea...

sunt eu...nesperata,nevazuta, neatinsa, nedeslusita, negustata, nebuna...
sunt...Manuela..

Anonim spunea...

ce cuvinte si stari dezvolti in limbajul femeilor!
...facil de interesant:)

Anonim spunea...

Starea dezvoltata in limbajul meu de femeie, ma determina sa va implor, Domnule Artist, sa va mai faceti curand timp sa scrieti!

Unele dintre noi- mai ales eu- (cu cuvinte si stari dezvoltate deja..:) ne hranim cu postarile Dumneavoastra!
...interesant de facil :)

Anonim spunea...

cand tu nu postezi oare cu ce se mai hranesc femeile?

cosmin spunea...

INTR-O ZI.......dupa 14 ani am reusit sa-l intalnesc pe ovidiu la o cantare in rameti.am invatat cantecele lui in camin,renuntand la sesiuni ....dar a meritat.
...si pana la urma s-a intamplat. am avut placerea sa-l ascult live intr-o seara de martie alaturi de iubita mea sotie si inconjurat de prietenii cu care in lungile ture de munte i-am fredonat de mii si mii de ori cantecele.
sa nu uitam de silvan....sunt extraordinari cantand impreuna.
sper din tot sufletul sa nu mai treaca 14 ani....

cosmin spunea...

e gata si filmarea de la rameti!dovada unei cantari faine....

...

Sunt obişnuit să descriu pe larg proiecte de marketing, analize de publicitate media, rapoarte şi planuri de vânzări despre care-aş putea vorbi fără să mă repet câteva zile bune, însă dacă mă-ntorc la omul Ovidiu Scridon în încercarea de-al descrie, simt un discomfort. Pe de-o parte pentru că în timp am descoperit fascinaţia celor care-i lasă pe alţii să vorbească despre ei, iar pe de alta, gândindu-mă că uneori, totuşi, modestia ţine de mediocritate, nu ştiu care parte din viaţa mea mă caracterizează cel mai bine.
Cu siguranţă prima tentaţie ar fi să spun ceva despre "românul din America", pentru că e cea mai spectaculoasa călătorie care simt că m-a schimbat profund, însă povestea am aşternut-o în ceea ce-o să apară sub numele de "Cum am descoperit America", şi nu vreau să dezvălui nimic din această carte. Mă gândesc uneori la alte momente din viaţa mea, cum ar fi studenţia, atunci când credeam cu toată convingerea că drumul meu o va lua prin muzică ori prin poezie, însă şi partea aceasta e undeva departe şi-n urma ei, nenumarate amintiri: tabere, festivale, concerte, baluri studenţeşti, cenacluri, concursuri, premii, un album de muzică folk, "Intr-o zi...", un volum de versuri, "Portretul unui gând", etc, etc, etc.
Despre origini chiar nu-mi vine să vorbesc acum pentru că nu-mi plac patetismele însă recunosc că mi-e dor deseori de liniştea din Ardeal, de colegii de liceu din Cluj, de anii petrecuţi în Regie şi-n Agronomie, de petrecerile date prin căminele de fete, ... şi-atât! ... în rest fac ceea ce-am făcut întotdeauna: ... mă străduiesc să mă bucur de fiecare clipă.