08 mai, 2010

concerte, festivaluri, cintari !!!

Urmeaza o perioada plina de concerte:

20 mai ora 21, Le Creme - Bucuresti (str. Tudor Stefan nr.25 -zona Dorobanti-)

22 mai - Festivalul "Baladele Dunarii" din Galati (anul trecut am cistigat acest festival, acum voi cinta in recital in aceeasi seara cu Marius Batu).

25 mai ora 19:00 Casa de Cultură a Studenţilor Bucuresti (Sala Oldschool) alaturi de Eugen Avram, grupurile “Acum” şi “Celeste”.

31 mai - Palatul Ghika, Bucuresti, alaturi de Ioan Onisor.

5 iunie - Casa de Cultura a Studentilor din Iasi, intr-un concert Folkustic, alaturi de Iulia Gusatu si Paul Arva.

10-13 iunie Nisipurile de aur, Bulgaria.

14-20 iunie Sovata - "Tabara tinerilor jurnalisti", eveniment organizat de Prima TV Tirgu-Mures.

17 iunie Cluj-Napoca - Irish Pub, alaturi de Silvan Stancel si Ioan Onisor.

25-27 iunie Festivalul Folkever din Siret, Suceava.

2-3 iulie Campingul Dolphin - Sfintu Gheorghe (concertele traditionale de week-end din delta, organizate de fundatia Anonimul).

Acestea sunt citeva evenimente punctuale. Revin cu amanunte.

Niciun comentariu:

...

Sunt obişnuit să descriu pe larg proiecte de marketing, analize de publicitate media, rapoarte şi planuri de vânzări despre care-aş putea vorbi fără să mă repet câteva zile bune, însă dacă mă-ntorc la omul Ovidiu Scridon în încercarea de-al descrie, simt un discomfort. Pe de-o parte pentru că în timp am descoperit fascinaţia celor care-i lasă pe alţii să vorbească despre ei, iar pe de alta, gândindu-mă că uneori, totuşi, modestia ţine de mediocritate, nu ştiu care parte din viaţa mea mă caracterizează cel mai bine.
Cu siguranţă prima tentaţie ar fi să spun ceva despre "românul din America", pentru că e cea mai spectaculoasa călătorie care simt că m-a schimbat profund, însă povestea am aşternut-o în ceea ce-o să apară sub numele de "Cum am descoperit America", şi nu vreau să dezvălui nimic din această carte. Mă gândesc uneori la alte momente din viaţa mea, cum ar fi studenţia, atunci când credeam cu toată convingerea că drumul meu o va lua prin muzică ori prin poezie, însă şi partea aceasta e undeva departe şi-n urma ei, nenumarate amintiri: tabere, festivale, concerte, baluri studenţeşti, cenacluri, concursuri, premii, un album de muzică folk, "Intr-o zi...", un volum de versuri, "Portretul unui gând", etc, etc, etc.
Despre origini chiar nu-mi vine să vorbesc acum pentru că nu-mi plac patetismele însă recunosc că mi-e dor deseori de liniştea din Ardeal, de colegii de liceu din Cluj, de anii petrecuţi în Regie şi-n Agronomie, de petrecerile date prin căminele de fete, ... şi-atât! ... în rest fac ceea ce-am făcut întotdeauna: ... mă străduiesc să mă bucur de fiecare clipă.