28 mai, 2010

Puteti cistiga o invitatie la concertul de luni 31 mai

daca-mi spune-ti in citeva cuvinte de ce vreti sa participi la acest eveniment.
Invitatia este valabila pentru doua persoane.

Raspunsurile le-astept ca si comentarii la aceasta postare pina luni, 31 mai la ora 12:00 iar participantii vor afla daca sunt sau nu cistigatori, la ora 14:00.

Simplu! ... pe cai !!!

15 comentarii:

Ana spunea...

pentru că ce cântă Ovidiu vindecă

Andreea spunea...

Cu siguranta ca nu pentru a castiga o invitatie scriu acum... Ma bucur ca te-am descoperit Ovidiu...un artist sensibil, talentat cu o voce fermecatoare...Astept cu mare drag sa te ascult live.Cu siguranta ca muzica ta minunata imi va fi sursa de inspiratie si pe viitor!
Andreea

Ciprian spunea...

Pentru ca vreau sa ma bucur de-o seara deosebita.

Ciprian P.

ANGELA spunea...

Prima oara te-am ascultat la radio 21 acum foarte multi ani. Cred ca mai bine de zece. Atunci am inregistrat pe-o caseta citeva cintece de-ale tale, iar unul in mod deosebit mi-a ramas in suflet pentru totdeauna "drumul spre casa e drumul cel mai greu, ...". Cred ca stii.
Am toata admiratia ca ti-ai urmat drumul. Nu stiu daca-i suficient dar as plati bilet fara retineri doar sa ascult inc-o data acel cintec emotionant pe care nu l-am gasit inregistrat nicaieri.
Mult succes Ovidiu.

veronica jeru spunea...

Mi-ar face o deosebita placere sa particip la concurs si mai ales la Concertul dumneavoastra, dar sunt in Chisinau. V-asteptam cu multa nerabdare si la noi.
La revedere.

CEZAR's spunea...

Mi-e dor de parul tau.
Mi-e dor de anii de studentie.
Iubesc melancolia si avantgardismul folk-ului, traiesc prin muzica si poezie (si folk-ul le are pe amandoua).
Imi doresc sa fiu la cat mai multe cantari ale lui Ovidiu si ale celor pe care i-am cunoscut si datorita lui: Daniel Fat, Horia Stoicanu, Solo, Radu Captari, Cantos, Catalina Beta, Iulia Gusatu…
Imi doresc sa fiu luni seara la Palatul Ghica sa-l ascult pe Ovidiu PENTRU CA MERIT !
Dupa milioane de minute pline de munca, de subcultura, de zeci de emisiuni tv pline de nonvalori si de talkshow-uri umplute cu vorbe-n vant, merit cateva zeci de minute de viata asa cum am merita toti sa fie!
Imi doresc sa fiu luni seara sa-l ascult pe Ovidiu PENTRU CA IMI PLACE!
Imi place muzica lui Ovidiu, imi plac versurile cantecelor sale, imi place Omul Ovidiu!
Si inca ceva: amandurora ne place America!

Alina Stoicescu spunea...

Imi place foarte mult poezia si cintecul lui Ovidiu Scridon.

Alina.

Lucia S. spunea...

"Intr-o zi", "Mi-e dor", "Privelisti", "Femeia", "Peste-al nostru sarut", "E greu sa cuceresti o femeie", "Ochii tai", ... etc, sunt doar citeva dintre motivele pentru care vreau sa particip la eveniment.

Anonim spunea...

Dau curs invitatiei tale la cugetare si marturisesc ca imi place sa particip la concerte pentru vibratia speciala si inegalabila pe care o transmiti prin muzica ta si din bucuria de a descoperii metafora poeziei muzicii pe care o creezi.
S.

Unknown spunea...

ok!... foarte convingatori. Va multumesc tuturor! Ma simt mai mult decit magulit.

Anyway, pentru ca fiecare raspuns a stirnit ceva emotional (fain) in mine, va ofer tuturor cite-o invitatie pentru concertul de deseara.

Fiecare invitatie este valabila pentru doua persoane.

Luati-va buna-dispozitia cu voi; ... eu v-astept!

Ioana spunea...

Nu vreau sa castig invitatia pentru ca o sa vin oricum deseara. Insa vreau sa iti spun de ce o sa vin de fiecare data cand pot la concertele tale (voiam de mult sa am ocazia sa o fac...). Pentru ca vocea ta si muzica ta si versurile tale m-au „atins” chiar din momentul in care te-am auzit prima data acum an si ceva. A fost cumva dragoste la prima vedere, daca pot sa ii spun asa :) Si atunci, prin tine, pentru prima oara dupa multi ani, am redescoperit muzica si bucuria de a trai si de a te simti viu. Asa ca momentul in care te-am ascultat pentru prima data reprezinta pentru mine momentul in care am vazut din nou lumina si asa a inceput pentru mine un nou drum pe care realizez in fiecare zi ca viata chiar e frumoasa cu toate ale ei si bune si mai putin bune. Si pentru ca de atunci m-am simtit acasa la fiecare concert de al tau. Si la asta contribuie si graiul tau care imi aduce aminte de casa mea de departe. Multumesc pentru Cantec.

Unknown spunea...

Ioana, chiar daca termenul a expirat, astazi sunt generos; mi-ar face placere sa-ti ofer o invitatie, prin urmare te voi trece pe lista cistigatorilor, lista care se va afla la intrare.

Iti multumesc tie Ioana, tuturor celor care-au participat la micul meu joc, si dar si celorlalti care n-au facut-o.

Ne vedem LA PALAT!

Ioana spunea...

Atunci imi face si mie placere sa primesc invitatia. Ne vedem deseara.

Anonim spunea...

Eleganta decizia ta.

Felicitari si multumim.
S.

Anonim spunea...

Modul in care te-ai prezentat la concerte in ultima vreme, culminand cu cel din seara aceasta, te obliga foarte mult. Sincer, speram ca multele spectacole pe care le sustii sa pregateasca lansarea noului album, dar ...
S.

...

Sunt obişnuit să descriu pe larg proiecte de marketing, analize de publicitate media, rapoarte şi planuri de vânzări despre care-aş putea vorbi fără să mă repet câteva zile bune, însă dacă mă-ntorc la omul Ovidiu Scridon în încercarea de-al descrie, simt un discomfort. Pe de-o parte pentru că în timp am descoperit fascinaţia celor care-i lasă pe alţii să vorbească despre ei, iar pe de alta, gândindu-mă că uneori, totuşi, modestia ţine de mediocritate, nu ştiu care parte din viaţa mea mă caracterizează cel mai bine.
Cu siguranţă prima tentaţie ar fi să spun ceva despre "românul din America", pentru că e cea mai spectaculoasa călătorie care simt că m-a schimbat profund, însă povestea am aşternut-o în ceea ce-o să apară sub numele de "Cum am descoperit America", şi nu vreau să dezvălui nimic din această carte. Mă gândesc uneori la alte momente din viaţa mea, cum ar fi studenţia, atunci când credeam cu toată convingerea că drumul meu o va lua prin muzică ori prin poezie, însă şi partea aceasta e undeva departe şi-n urma ei, nenumarate amintiri: tabere, festivale, concerte, baluri studenţeşti, cenacluri, concursuri, premii, un album de muzică folk, "Intr-o zi...", un volum de versuri, "Portretul unui gând", etc, etc, etc.
Despre origini chiar nu-mi vine să vorbesc acum pentru că nu-mi plac patetismele însă recunosc că mi-e dor deseori de liniştea din Ardeal, de colegii de liceu din Cluj, de anii petrecuţi în Regie şi-n Agronomie, de petrecerile date prin căminele de fete, ... şi-atât! ... în rest fac ceea ce-am făcut întotdeauna: ... mă străduiesc să mă bucur de fiecare clipă.