18 mai, 2010

informatii utile pentru concertul de joi 20 mai

Consider utile citeva informatii referitoare la concertul de joi 20 mai ora 21, din Le Creme.

Mai intii, locatia e situata asa cum am precizat pe afis in strada Tudor Stefan, nr. 25, adica straduta cu sens unic dintre Mario Plazza si Petrom, care face legatura intre Dorobanti si Calea Floreasca, undeva pe stinga.

Am intuit ca probabil zona Dorobanti poate “speria”, insa v-asigur ca LeCreme n-are nimic fitzos, dimpotriva, cei care-o frecventeaza sunt majoritatea studenti la teatru, tineri actori si-n general public fain care gusta spectacolele de teatru si improvizatie, ori jazz care se-ntimpla acolo in restul serilor.

Va dezvalui si numele prietenilor pe care i-am invitat sa cinte:
Pe Dan Vasilescu, probabil il cunoasteti, el este unul din membrii grupului Acum si-am mai cintat impreuna de-a lungul timpului.
Iulia Gusatu s-a intors de putin timp dintr-o calatorie lunga prin India si-n imprejurini si va cinta pentru prima data de la revenirea in tara.

Ora 21:00, rezervari la tel. 0735.424.026, intrarea 10 lei.

Sunt convins ca va fi o seara frumoasa si ca veti veni cu pofta de ascultat si cintat.

Noi v-asteptam cu drag!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Un spectacol in care ai creat o atmosfera speciala! Felicitari atat tie cat si invitatilor. S.

...

Sunt obişnuit să descriu pe larg proiecte de marketing, analize de publicitate media, rapoarte şi planuri de vânzări despre care-aş putea vorbi fără să mă repet câteva zile bune, însă dacă mă-ntorc la omul Ovidiu Scridon în încercarea de-al descrie, simt un discomfort. Pe de-o parte pentru că în timp am descoperit fascinaţia celor care-i lasă pe alţii să vorbească despre ei, iar pe de alta, gândindu-mă că uneori, totuşi, modestia ţine de mediocritate, nu ştiu care parte din viaţa mea mă caracterizează cel mai bine.
Cu siguranţă prima tentaţie ar fi să spun ceva despre "românul din America", pentru că e cea mai spectaculoasa călătorie care simt că m-a schimbat profund, însă povestea am aşternut-o în ceea ce-o să apară sub numele de "Cum am descoperit America", şi nu vreau să dezvălui nimic din această carte. Mă gândesc uneori la alte momente din viaţa mea, cum ar fi studenţia, atunci când credeam cu toată convingerea că drumul meu o va lua prin muzică ori prin poezie, însă şi partea aceasta e undeva departe şi-n urma ei, nenumarate amintiri: tabere, festivale, concerte, baluri studenţeşti, cenacluri, concursuri, premii, un album de muzică folk, "Intr-o zi...", un volum de versuri, "Portretul unui gând", etc, etc, etc.
Despre origini chiar nu-mi vine să vorbesc acum pentru că nu-mi plac patetismele însă recunosc că mi-e dor deseori de liniştea din Ardeal, de colegii de liceu din Cluj, de anii petrecuţi în Regie şi-n Agronomie, de petrecerile date prin căminele de fete, ... şi-atât! ... în rest fac ceea ce-am făcut întotdeauna: ... mă străduiesc să mă bucur de fiecare clipă.