27 ianuarie, 2010

Noutati pe You Tube

Privelisti

3 comentarii:

Elena Toma spunea...

Mi-a placut mult melodia ta. Ce pacat ca am aflat de tine prin filiera America de la o doamna speciala - Tartoras. Felicitari, un an cu cat mai multe reusite (poate chiar un album!)si sanatate ca sa-ti realizezi toate proiectele gandite si negandite inca.

Unknown spunea...

Nu e nici un pacat; important e ca s-a`ntimplat si ma bucur ca va place muzica mea. Si eu va doresc toate cele bune pentru noul an si nu numai.

Anonim spunea...

Frumusetea unui artist se aprinde in arta sa. Se fixeaza aici, in aceasta arta, franturi de suflet din Sufletul sau.
"Zacamintele nelinistilor interioare sau, dimpotriva, zacamintele seninatatilor launtrice ce ies la suprafata prin vers si cantec ... Ciudat duhovnic" aceasta muzica - cu atat mai mult cu cat, parca, este duhovnicul fiecaruia dintre noi. Ea ne primeste spovedania, in tot ce spovedania cuprinde mai curat si mai adanc ca traire; si, primind-o, "o impleteste cu argint, o topeste in flacari mari de curcubeu si o arunca in lume ca pe o pasare maiastra, invaluita cu azur si pene de foc" izvorate din tot ce avem mai bun si mai frumos: sufletele noastre.
Este meritul artistului ca exprima in cuvinte povestea de dragoste a fiecaruia dintre noi! S.

...

Sunt obişnuit să descriu pe larg proiecte de marketing, analize de publicitate media, rapoarte şi planuri de vânzări despre care-aş putea vorbi fără să mă repet câteva zile bune, însă dacă mă-ntorc la omul Ovidiu Scridon în încercarea de-al descrie, simt un discomfort. Pe de-o parte pentru că în timp am descoperit fascinaţia celor care-i lasă pe alţii să vorbească despre ei, iar pe de alta, gândindu-mă că uneori, totuşi, modestia ţine de mediocritate, nu ştiu care parte din viaţa mea mă caracterizează cel mai bine.
Cu siguranţă prima tentaţie ar fi să spun ceva despre "românul din America", pentru că e cea mai spectaculoasa călătorie care simt că m-a schimbat profund, însă povestea am aşternut-o în ceea ce-o să apară sub numele de "Cum am descoperit America", şi nu vreau să dezvălui nimic din această carte. Mă gândesc uneori la alte momente din viaţa mea, cum ar fi studenţia, atunci când credeam cu toată convingerea că drumul meu o va lua prin muzică ori prin poezie, însă şi partea aceasta e undeva departe şi-n urma ei, nenumarate amintiri: tabere, festivale, concerte, baluri studenţeşti, cenacluri, concursuri, premii, un album de muzică folk, "Intr-o zi...", un volum de versuri, "Portretul unui gând", etc, etc, etc.
Despre origini chiar nu-mi vine să vorbesc acum pentru că nu-mi plac patetismele însă recunosc că mi-e dor deseori de liniştea din Ardeal, de colegii de liceu din Cluj, de anii petrecuţi în Regie şi-n Agronomie, de petrecerile date prin căminele de fete, ... şi-atât! ... în rest fac ceea ce-am făcut întotdeauna: ... mă străduiesc să mă bucur de fiecare clipă.